Mjuk häst och busig unge

Grizzly Rodin ♥

Ikväll kommer pappa/husse/kärleken hem igen. Det är lite extra att rodda allt själv, men jag tycker det går bra! Jag får såklart hjälp med barnvakt ett par timmar när jag tar mig iväg till Grizzly och jag är SÅ tacksam för det! Finns inget som laddar mina egna batterier, oavsett hur lite sömn man har fått, som just ett par timmar i stallet med Grizzlan. ♥

Vi ska ju rida LB:2 igen nu på lördag och idag red jag lite delar av det, men mest lösgörande övningar såsom mycket skänkelvikningar i skritt och trav. Avslutade passet med galoppdelarna ur programmet och jag tycker det känns lättare och lättare – och det måste ju vara åt rätt håll! 😀 Jag har fått en skön starttid vid lunch, så för en gångs skulle behöver man inte kliva upp mitt i natten i alla fall.

Vår lilla uppladdning ser ut som följer med en uteritt imorgon och sen trim på ridbanan igen fredag. Känns han lydig, mjuk och fin så rider jag inte så länge alls – men G behöver liksom vara ”på plats” i huvudet inför en dressyrtävling. Inget bus, tack. 😉

Var är ditt bordsskick, Arwin? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.