Nyskodd och ridsugen

Tjusigt nyfriserade fötter ♥

Nu på förmiddagen, väl tajmat till Arwins tupplur, var jag i stallet medan Grizzly fick fina fötter och nya skor. Märkligt sicken gokänsla det är att se sin häst nyskodd. Bara hästägare förstår, tror jag. 🙂

Idag väntar mer hästplaner i form av en omfilmning av 1-årshingsten och sen till min Grizzlan igen för ett longeringspass följt av mockning av lösdrifterna. Det är min dag idag och jag har ju i alla fall tur med vädret. 😉

Jag är så himla ridsugen efter några dagars frånvaro från hästryggen, men jag får ge mig till tåls till imorgon kväll. A åker ett par dagar till Ö-vik igen, men jag ska försöka fixa barnvakt på kvällen när Arwin somnat. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.