Skogspromenad med last och lite ofrivillig vila

Idag har vi varit ute på en långpromenad i skogen här på ön. Jag ville bl.a. testa att promenera hemifrån och till de stigar jag hittills hittat och ridit med Grizzlan. Nu hittar jag hem! 😉

A och jag turades om att gå med Arwin i ryggsäcken för det blir ganska tungt och varmt kan jag lova! 🙂 Lillfjärten trivs att hänga med på prommis på det här sättet, och jag älskar att komma ut i skogen på riktigt med hundarna.

Grizzlans hovar är inte så fina för dagen och vi väntar och längtar till vår hovis kommer i början av nästa vecka. Ikväll var jag där och bara pysslade om min fläck, men imorgon ska jag testa rida ett litet joggingpass på ridbanan om fötterna ser ut att hålla för det. Jag törs inte rida ut i skogen för jag tror inte vi har några skor kvar när vi kommer hem då… Annars blir det några dagars vila för honom tills fötterna är renoverade.

Grizzly med charmige stallmaskoten utanför. ♥ (som vandrar lös på gården precis som han vill)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.