Foto och film inför Kriterieauktionen

Cala Chan ♥

Igår hängde jag och Arwin med Ida en stor del av dagen, vilket vi gillar. 🙂 Det var bl.a. dags för att filma och fota årets 1-åringar som ska säljas på Kriterieauktionen, som i år ska göras helt online! Visst, det är skoj att vara på plats på auktionen och känna den pulsen och allt annat det innebär, men en onlineauktion kan ju alla intresserade vara med på och även ta del av utbudet som säljs på helt annat sätt. Att tänka om och tänka nytt såhär som coronasituationen tvingar oss göra lite nu och då kan vara av nytta också! 🙂

Filmerna kommer ta ett tag att klippa ihop och bearbeta, men hoppas de är klara efter helgen. Några foton ska kompletteras och läggas in i filmerna, men några exteriörbilder är redan uppladdade på hästarnas respektive auktionssidor.

Klicka här för att komma till auktionssidan. Cala Chan går på fredagen och Cala Exelle på lördagen.

Cala Chan, katalognr 168 – klicka här! (pdf med mer information om hästen)

Cala Exelle, katalognr 228 – klicka här! (pdf med mer information om hästen)

Cala Exelle ♥
Följ gärna Cala Gård på Instagram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.