Bara Arwin och jag

Bild från kalaset förra söndagen, med Mini i bakgrunden. 🙂

Tidigt i morse skjutsade jag och Arwin pappan till tåget. Han är iväg på jobb och kommer tillbaka på torsdag eftermiddag, så nu är det bara Arwin och jag i ett par dagar. Efter två kaosnätter vad gäller sömn så har jag planerat att hoppa i säng ganska snart. Jag har lite sömn att försöka sova ikapp och jag är rädd att det kan bli bökig natt inatt också.

Jag har hjälp av medryttare att rida Grizzlan imorgon och idag fick han en vilodag. Skorna sitter sisådär nu och vi väntar hovslagare i början av nästa vecka. Det var inte alls längesen han skoddes, men fötterna växer som ogräs denna sommar och skorna slits hej och hå.

I morgon ska vi iväg och filma och fota underlag till att göra salufilmer på Cala Chan och Cala Exelle! Hoppas på bra väder och showiga hästar. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.