Hoppat igen och överraskningsbesök

Jag vet att jag tjatar… men SOM jag är galen i den här hästen! ♥

Igår hade jag besök av Ida och vi inledde med gofika i överflöd. Kladdkaka, vaniljhjärtan, vaniljmunkar, vanliga sockermunkar och chocolate chip-kakor. Jag skojar inte ens. 🙂

Mot kvällskvisten hängde Ida med mig till stallet och hjälpte till att bygga fram då jag planerat hoppa lite med Grizzly. Jag har inte hoppat själv sen i slutet av maj så kände mig ringrostig igen, men G fick ta några skutt för några veckor sedan då hans medryttare fick testa ta några språng. 🙂

Det var riktigt skoj tyckte vi båda två. Det märks på G så tydligt, för han fick t.o.m. lite feeling och blev lite ”rund i galoppen” ett par gånger, haha – men det utvecklades aldrig till riktiga bockningar som han brukade ta till förr. 😉

Vi hoppade inte högt men det var skönt att få rulla på lite och få in känslan igen nu efter lite längre uppehåll. Efter dressyrtävlingen om två veckor ska jag i alla fall lägga in 1-2 hinderpass i veckan.

Jag har faktiskt anmält till en hopptävling också om en 1,5 månad! Hoppas det blir av och att vi kan träna på bra tills dess. 🙂

Min lilla köttbulle tycker om att hoppa! ♥
En glad Arwin som får leka med vatten! ♥

Jag får bilder och filmsnuttar hela tiden från Arwins äventyr. Han har det jättebra och busar från morgon till kväll. Här är en av hans favoriter… plaska i vatten är ju det bästa han vet! 🙂

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka till Ida och Manne. Vi ska ha lite genrep ikväll och imorgon inför nästa helgs 3-årstest. Skoj! 😀 Grizzlan har redan fått en skogstur idag då jag klev upp tidigt och tog en tur innan det blev för varmt.

I skogen var det skön temperatur i morse. Mysigt!

Blev förresten nyss överraskad med ett spontanbesök av en gammal vän som bara dök upp med en välkommen-hem-blomma. TACK snälla Jossan, så glad jag blev! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.