Jogg på ridbanan och lilleskuttårar

Favoritöronen spetsade ♥

Vår gräsmatta här hemma har sedan vi flyttat in varit en sorglig syn. För att vara en gräsmatta har den väldans lite gräs, haha! Däremot ogräs… Direkt efter inflytt gjorde jag ändå ett ryck och kompletteringssådde hela mattan och på vissa ställen har det faktiskt tagit sig!

Vi har haft god hjälp med gräsklippning hittills eftersom vi själva inte fått igång vår egen gräsklippare. Efter beställning av specialprylar och försök till renovering vill den ändå inte starta, så igår gav vi upp och A köpte en ny. Ett enligt mig galet tråkigt inköp, men ett måste. Arwin tyckte det var skoj med gräsklipparjakten i alla fall och lade sin röst på den största åkgräsklippare han kunde hitta. 😉 (Det blev dock inte kan jag lova)

Inatt, vid kl. 02, åkte A och A med nattåget söderut för en liten minisemester. Jag hade trott det skulle gå bra, men jag bröt ihop totalt. Hela vägen in till tågstationen rann tårarna på mig likt på Lilleskutt och jag tyckte det var SÅ jobbigt att säga hejdå, även om det bara är för några dagar. Jag har ju varit ifrån Arwin ett par dagar förut, vilket har gått bra – men då har det varit att lämna honom hemma eller att de stannat nån dag extra i Ö-vik. Nu bär det av mot för mig okänt ställe, med lång tågresa och okända äventyr. Läskigt att släppa kontrollen så! Jag kan säga att det tog ett bra tag innan jag kunde somna inatt. I min hand hade jag Arwins snuttehäst som doftade som honom… (Arwin själv har med sig sin reservsnutte på resan) ♥

Nu på morgonen har jag städat och plockat undan efter vårt lilla yrväder. 🙂 I eftermiddag kommer vänner och hälsar på och vi ska sitta och babbla häst på altanen är det tänkt. Kvalitetstid! 🙂

Jag joggade Grizzlan igår kväll ett kortare pass och han kändes ganska fin efter två veckor med endast lugna uteritter. Vi fick hjälp med störningsträning också då stallets lille maskot, en 25-årig shetlandsponny som heter Tolle om jag minns rätt, sprang omkring utanför ridbanan och helst ville komma in och hälsa på. 😉

I helgen tänker jag passa på att vara mycket i stallet, både hos Grizzly och med Ida hos hennes Manne, nu när det finns tid. Smörja utrustningen står också på att-göra-listan!

Trevlig helg! ♥ Vad ska ni göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.