Försöka hitta rutiner

Nu kan vi inte skylla på att vi är nyinflyttade så mycket längre. Visst, vi har en hel del kvar att komma i ordning med eftersom vi lagt allt pulver på köket senaste tiden, men man har ju alltid nåt litet projekt igång – så nu är det dags att komma in i en vardagslunk i vårt nya hem och försöka hitta rutiner.

Augusti månad kommer jag vara fortsatt föräldraledig, men sen är det dags för mig att återgå till jobb igen, 100%.

Grizzlan har skaffat tjej! Eller så har tjejen skaffat sig en Grizzlan kan man säga… 😉

Grizzly har flyttat hem till stallet nu efter sommarens grönbete. Han står nu i en hage som är byggd fullt ut som en lösdrift. Sen kommer de gå in om nätterna, men just nu sover bor de ute dygnet runt.

Igår gav jag G ett kortare longeringspass där han fick göra en del galoppövergångar och även galoppera några varv på galoppbommar på volt. I veckan ska vi damma av oss igen och komma igång till mer träning. Tävling om 2,5 vecka ju! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.