Kusinträff och tokig träning

Solen tittade fram i Övik då och då så Arwin fick plaska lite i havet och leka Simba med sin mamma. 😉

Arwins kusinträff i Övik pågår för fullt, även fast jag just nu sitter hemma i huset – ensam med hundarna. Det är en märklig känsla med ett tyst hus och att inte ha Arwin med mig. Jag har fullt upp att stå i ändå, och jag behöver bara längta tills imorgon då de kommer hem igen. ♥

Hastade hem från Övik igår för att rida en träning igen på Grizzlan. Regnet tilltog alltmer medan vi gjorde i ordning Grizzly och på väg till träningen, så vi var dränkta katter innan vi var framme. Pga. vädret fick vi chansen att rida inne i tältet och det tackade jag såklart ja till!

Inne i tältet blev Grizzly spänd som en fjäder. SÅ tittig för allt som låg bakom sargkanten i ridhuset så jag hade fullt upp att lotsa runt ångloket, Grizzly Rodin… Det är såklart bra träning för oss för det är PRECIS sånt här som händer då och då på nya platser, vilket förstör ridbarheten totalt för oss. G blir som ett spett och sprätter än hit än dit, alternativt törs inte gå framåt alls. Däremellan blir han väldigt springande så han rusar ifrån allt istället. Jag hade det jag gjorde igår, minst sagt!

Jag fick bra hjälp i alla fall av vår tränare och det är såklart ändå alltid roligt att träna, även om detta var en tokig träning, haha. Får hoppas att lugnet kommer på lördag, efter den här stormen. 😉 Ida var med och filmade lite, så printarna här är från hennes film. Tack Ida! 🙂

Nu ska jag rida en lugn uteritt idag och sen trimma lite lugnt imorgon. Får hoppas på bättre känsla då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.