Vecka 28, tävlingsvecka

Två år sedan är det senast sen vi skrubbade oss rena och fina och klädde oss i vår tävlingsoutfit. 🙂 På lördag är det äntligen dags igen, även om den här tävlingen sker under väldigt annorlunda former med restriktioner hit och dit.

Tyvärr får familj och vänner inte närvara och kika och man får ej heller stanna kvar och titta på andra som tävlar. Så det kanske kommer kännas mer som en programridning bara under tävlingsliknande former, vilket ändå är jättebra för Grizzly och mig! Man får vara glad för det lilla och tävlingsträning är vad vi behöver.

Vi åker till Ö-vik imorgon till på onsdag, så såhär är vår vecka 28 planerad;

Måndag: Uteritt – Anna

Tisdag: Vilodag

Onsdag: Dressyrträning på Nysäter

Torsdag: Uteritt

Fredag: Lättare jogg på ridbanan hemma och tävlingsförberedelser

Lördag: Tävling! (Dressyr LB:2)

Söndag: Vilodag eller lugn uteritt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.