Inomhusaktiviteter

Penny trivs gott i soffan och har numera en ICA-kasse mindre päls på kroppen. Skönt!

Även fast jag själv är soldyrkare så får jag så lov att stanna inne idag. Det är på tok för varmt ute just nu, både för Arwin och för hundarna. De mår bäst inomhus, även om Arwin nog gärna hellre hade upptäckt världen ute istället för inomhusaktiviteter.

Grizzly är trött i den här extrema värmen vilket är helt förståeligt, därför går han endast lugna turer i skogen nu – antingen tidig morgon eller sen kväll. Ändå är det galet varmt… Både igår och idag har medryttare ridit honom och enligt rapporterna jag får har det gått bra! 🙂

Bild från medryttaren, Anna, som tog en tur i skogen i onsdags. 🙂

Imorgon får han mest troligt en vilodag igen, men därefter hoppas jag kunna rida på lite mer ”som vanligt” igen när det lovas något humanare temperaturer. Nya fina fötter får han imorgon också och även fast han absolut inte är ”gammskodd”, så har fötterna flutit ut i den här värmen och växt massor.

Till veckan ska jag boka in ett par dressyrträningar också, vilket jag är supertaggad inför!

Arwin och jag har turen att bli bjuden på middag både här och där de här dagarna vi är ensamma. 🙂 Lyxigt! Det blir i alla fall någon liten aktivitet/utflykt per dag som han gillar. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.