Bilder på Cala Exelle, några dagar som jobbänka och vattenhundar

Cala Exelle

Brunt sto född 2019-06-18

e. Solvato (US)
u. Geisha eu. Pine Chip (US)

Tog ju några spontana och snabba exteriörbilder på Cala Exelle som jag inte hunnit visa. Hon är en trevlig tös som nu också åkt på sitt sommarbete, men där jag tyvärr inte kunde hänga med och se henne på betessläppet. Jag har bara hört talas om hur hon dansade fram i härligt lovande trav över ytorna. 🙂 Hon kommer också, precis som Cala Chan, säljas på Kriterieauktionen i höst.

Tidigt i morse åkte A till Ö-vik för att jobba på plats, så jag och Arwin är ensamma resten av veckan. Vi får se hur mycket jag hinner få gjort här hemma, haha. Det är nattskiftet som gäller, som vanligt. 🙂

Det jag ska prioritera idag är att ge Penny en ordentlig urborstning. Hon fäller som tusan nu och det är inte skönt i den här värmen. Som tur är har vi svalt på nedervåningen här i huset, och där trivs hundarna bäst just nu.

Penny kör alltid race längs strandkanten när hon badar. 🙂 Vatten är nåt som verkligen sätter skjuts på pälsfällning när den är på gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.