Dagligt dopp och anmält till tävling

Fina sommarkvällar nu!

Trots kaoset som fortfarande råder här hemma utan kök och utan klädförvaring har vi ändå börjat komma in i en liten vardagslunk. 🙂 Köket ska förresten levereras i mitten av juli, så fram tills dess campar vi vidare… Klädförvaring är påbörjad med några byråer i alkoven samt ett klädskåp för ytterkläder nere i hallen. Men that’s it. Vi behöver betydligt mer klädförvaring men vi kan inte fixa allt på en gång tyvärr.

A och A passar på att ta dagliga dopp medan vi bjuds på sån här sommaridyll och när vi ändå bor så nära havet. Jag har fortfarande inte tagit premiärdoppet för i år och jag tror vi ska göra nån utflykt till nån insjö istället för att jag ska plumsa i. 😉

Ida hängde med till stallet igår kväll lite spontant och oplanerat, men SÅ mysigt! Tack för sällskapet och mobilbilder! ♥

Ida att lättsam att ta med, hon får ju plats lite varstans… 😉

Jag hade ju tänkt skritta ut i skogen bara, men när Ida var med passade jag på att rida ett kort joggingpass på ridbanan för att känna lite på honom. Värmen tar på krafterna på hästarna, så veckan blir lugn med uteritter som jag hade tänkt och sen tar jag nåt joggingpass till i helgen.

Här om dagen klickade jag in en anmälan till dressyrtävling den 11 juli som jag hoppas vi kan åka på. Vi behöver komma ut även om vi känns lite ur gängorna nu efter ett par veckor med nästan helvila. Dock hinner vi rida på i 2,5 vecka till innan start, och det är en LB:2 som väntar på nära håll, så jag vill inte gå miste om chansen att tävlingsträna för både min och Grizzlans skull. Sen såg jag en tävling i augusti och en i september som kanske kan passa oss också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.