Medryttare och vecka 26

Lite ruggad och luggad herre för dagen, men så vacker i mina ögon ändå! ♥

Värmeböljan håller i sig och energinivåerna hos Grizzly är låga. Värmen, knott och mygg och liv i ny flock tar på krafterna! Prognosen för vecka 26 lovar kring 30 graders värme varje dag, så det får bli tidiga morgonrundor eller sena kvällsrundor för att undvika de varmaste timmarna.

I veckan som gått har inte mindre än två blivande medryttare ridit Grizzlan och det har gått bra. Jag vet med mig att det kommer kännas skönt med hjälp att motionera honom, även om det med handen på hjärtat ändå tar emot. Jag är så ego egentligen när det kommer till min fläck då jag helst vill vara den som pysslar och rider honom varje dag. ♥ Men, det här kommer bli bra! 🙂

A kommer jobba från Ö-vik ett par dagar under veckan så jag och Arwin blir ensamma hemma, vilket innebär att jag behöver hjälp med Grizzly för att få ihop det.

Såhär ser Grizzlys vecka 26 ut lite grovt planerad, och det blir en vecka med främst skrittrundor i skog och mark. En lugnare start inför förhoppningsvis mer ordentlig ridning veckan därpå och framåt. 🙂

Måndag: Jogg på ridbanan

Tisdag: Lätt longering i paddocken eller uteritt

Onsdag: Uteritt – Anna

Torsdag: Uteritt – Petra

Fredag: Hovslagare och vilodag

Lördag/Söndag: En uteritt och en jogg på ridbanan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.