Grizzlyplaner och strandhäng

Arwin har tur som fått en riktig lekmästare till pappa ♥ 🙂
Kast med liten bebis 😉

Söndag morgon. Gräsmattan och häcken, åtminstone det jag hoppas snart blir gräsmatta och häck, är vattnade. Arwin sover sin första tupplur för dagen och sen ska vi nog passa på att ta en tur till stranden igen, som igår. 🙂

Det har varit skönt att ha haft ett par dagar där vi tagit oss lite mer ”ledigt” och bara umgåtts, utan alla måste-göra-grejer här hemma. Vi ska färdigställa stängslet idag hoppas vi, bara de fått hem mer stängselstolp på butiken.

Nu till veckan ska A jobba från Ö-vik några dagar, så jag blir jobbänka och ensam med Arwin. Det ska nog gå, även om det såklart blir lite körigare att hinna med allt med en arm. 😉

Arwin och jag på stranden igår. 🙂

Igår var Anna hos Grizzly och pysslade om honom och tog en tur i skogen. Hon ska hjälp att ta ut G på turer lite nu och då framöver och det är jag så glad över. De känner varandra sen tidigare och jag vet att jag kan lita på henne till 100%. ♥

Ikväll ska jag själv ut på tur med min fläck och innan ska jag möta upp en till eventuell medryttare till Grizzlan. En yngre tjej men som kommer ha en förälder med som sällskap och säkerhet, vilket känns bra. Hoppas de ska gilla varandra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.