Upptäcktsfärd på ön

Grizzly och jag på upptäcktsfärd. ♥

Nytt ställe och nya ridvägar. Vi testar oss fram och upptäcker nytt allteftersom, även om vi hälften av tiden inte ens vet var vi är i skogen. 😉

Jag gör klar Grizzly alldeles intill beteshagen, då den ligger bra precis 1 km från stallet – men det har funkat bra hittills. Dock är det lite grupperingar i hagen och precis när jag skulle släppa tillbaka G ikväll kom ledargänget och jagade bort honom. Det kan lätt bli trängda situationer där har jag märkt, men vi hade tur denna gång. Grizzly hoppade över badkaret med vatten som står vid ingången, för att få plats och komma undan och för att inte meja ner mig. ♥

Grizzly verkar ha fått en riktigt bra kompis i alla fall. ♥ Varje gång jag kommer till hagen står han och gosar med den här röde herren. 🙂

Imorgon ska jag rida ett pass på stallets ridbana. Vill kunna känna igenom riktigt hur han känns för dagen, då jag de ridvägar jag hittills hittat endast tillåter skritt och några korta sträckor trav. 🙂

På hemmafronten påar vi vidare non stop. Jag har lagt en hel del tid på trädgården de senaste dagarna och då särskilt våra kära häckplantor… De är inte kaxiga för dagen, men jag tänker inte ge upp på dem. Jag märker att jag får ta upp kampen mot några äckliga och envisa larver som vill smaska på bladen. Gissningsvis samma larver som äter upp bl.a. vårt äppelträd och även massa annat grönt över hela ön. Nån som har tips?!

Några gröna blad på plats i alla fall, men de verkar omåttligt mumsiga – tycker larverna. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.