Första ridturen och köksbeställning

Alarmsystemet installerat! 😉 Panda, Penny och Mini till vår tjänst. ♥

Fortsatt full rulle! Köksplanering på IKEA är avklarad och vi ska lägga beställning idag. Jag LÄNGTAR tills nya köket är på plats! 🙂 Det blir ett kök i off white, med fasade luckor och en blandning av svart/silvriga knoppar och skålade handtag.

Elektrikern har nyss varit här och han ska hjälpa oss få ordning på det som behöver rättas till, samt flyttas för att få in nya köket på plats. Och senare idag kommer en rörmokare och gör en första titt på det som behöver göras. Det går framåt! 🙂 Tack till er som tipsat om bra hantverkare!

Igår kväll tog jag premiärturen på Grizzly här på ön! En lugn runda eftersom det var stenig och smal skogsstig, men mysigt att komma ut med min fläck. ♥ Eftersom vi åker upp till Ö-vik igen nu och gör sista rycket i huset där kommer G få ytterligare ett par dagars semester – men sen ska vi rycka upp oss igen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.