Inflyttad i smått kaos

Grönsaker, grönsaker, grönsaker. 🙂

Nu är vi inflyttade i vårt nya hus. På det stora hela känns allt superbra och hittills trivs vi, även om det börjat i smått kaos.

Nu på torsdag är vi i Övik igen och packar och städar ur det allra sista ur huset, för på fredag morgon får nya ägarnas tillträde. 🙂

Vad är kaos då undrar ni? Ja, vi har för det första inget kök. Det revs ut innan vi flyttade in då vi lyckades få det sålt. Idag ska vi till IKEA på ett bokat köksplaneringsmöte, och förhoppningsvis läggs beställning på ett nytt kök idag!

Sen har vi startat vårt husägande här med felbygge… både VVS och el är felaktigt (ja, rent utsagt farligt) draget fläckvis av det vi sett, så jordfelsbrytaren löser ut hela tiden. Okontakterade strömkablar låg i vatten i köket till exempel! Hemska tanke vad som har kunnat ske! Så nu försöker vi jaga både en rörmokare och elektriker som kan komma och kontrollera hela huset och göra om och rätt.

Vi bor därför nu ganska spartanskt med allt-i-allo-rum i matrummet kan man säga. Micro har köpts in så vi kan värma mat till Arwin. Det känns lite som att campa. 😉

Grizzly har fått ta det lugnt hans första dagar sen flytten, men ikväll ska jag få sällskap ut på en ridtur och det ser jag fram emot. Ska bli skoj att se lite nya ridvägar och bekanta mig med området. Det känns skönt att han är nära så jag kan titta till honom när som. ♥

Vi jobbar på non stop som duracell-kaniner här hemma för att försöka få ordning så mycket vi kan ändå. Igår var jag och köpte gräsfrö och bättringssådde över hela gräsmattan och vattnade den stackars taniga häcken samt gräsmattan. Vi får se vad det blir av det här, haha! TROR vi vet vad det är för häckplantor som är planterade i alla fall och vi gissar på Avenbok. Kan det vara rätt? Nån som har koll och ser vad detta nedan är? 🙂

Ni som kan, kan det här vara Avenbok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.