Grattis Grizzly 9 år!

Grattis goding! ♥

Grizzly Rodin fyller 9 år idag! Min snälla, fläckiga, trinda, goa, busiga, luriga och kära häst. ♥ Jag hoppas på mååånga år till tillsammans. 🙂

Tyvärr har han denna vecka världens sämsta och tråkigaste ägare som har så fullt upp med annat än att träna honom, men han mår gott ändå. Det känns faktiskt vemodigt att flytta honom, igen, till en ny flock att leva med. Han trivs så bra med sin flock nu, men det säger ju inte att han kommer göra det i sin nya flock också. Det är så jag får tänka. 🙂 På lördag blir han Alnöbo!

Idag ska Arwin spendera dagen med sin farmor och farfar igen så jag och A kan göra sista rycket här hemma med packning och nedmontering av möbler – allt för att allt ska vara förberett så bra som möjligt när flyttlasset går senare idag. Det blir en lång dag, men det är ba’ å gå på!

Grattis också till min pappa som fyller jämnt idag! 😀

1 svar på ”Grattis Grizzly 9 år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.