Blåslagen och ny adress!

Utemöbeln på plats!

Idag känner jag mig nästan bakis. Det blev en intensiv dag igår med en tur- och returtripp till Sundsvall. Nu har vi fått tillträde till vårt nya hus och det känns SÅ roligt! Postlådan är monterad på vår nya adress så nu är det officiellt! 😉

Vi hade med oss min hästtransport, helt fullpackad till bredden och höjden med saker som utemöbler och saker som bara skulle in i förråden. Imorgon går det stora flyttlasset och idag är det med andra ord fullt ös hela dagen med stök. Dock är det inte förrän till helgen som jag kan säga att vi BOR i nya huset. LÄNGTAR! 🙂

Jag har nyss varit på sjukhuset och gjort en ny lungröntgen, hämtat ut mer mediciner och nu ska jag ta tag i mer packning och städning. Heja, heja.

Sådär lite lagom tajmat till flytten har jag lyckats slå mig ganska rejält på hela högersida av min kropp, men det är ändå den sida som varit ur funktion sen tidigare – så jag märker knappt nån skillnad mer än att jag nu är lite ömmare och något mer färggrann, haha. 😉 När vi red ut här om dagen blev Grizzlan rädd, tvärvände och flög bockandes iväg hemåt så jag fick känna på det hårda underlaget… Eftersom jag bara skulle rida ut lugnt hade jag medvetet inte dragit åt sadelgjorden särskilt hårt alls, vilket med facit i hand var ett stort misstag, haha. Hade jag gjort det hade det mest troligt gått bra, men det är lätt att vara efterklok. Jag har i alla fall lärt mig nu till ”nästa gång”! 😉

En tant kom ut och frågade om hon skulle ringa efter ambulans, men efter några minuter på backen lyckades jag ta mig upp för egen maskin. Grizzlan stod ”snällt och väntade” en bit bort och betade gräs… Även om jag troligen inte borde så satt jag upp igen och red den tur jag hade tänkt, även fast min kropp värkte precis överallt.

Trots att jag knappt kunde röra mig på kvällen så har jag haft tur i oturen. Man känner sig ju lite överkörd ett par dagar efter att ha landat på hårt underlag, men på det stora hela gick det bra. Hjälmen fick sig en smäll också, så jag ska faktiskt ringa försäkringsbolaget och anmäla olyckan – vilket jag aldrig gjort tidigare.

Grizzlan med sadeln på sniskan. Inte lika dyr här som annars… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.