Dagen före dagen

♥♥♥

Idag är det dagen före dagen före ”dopparedagen”, då vi får tillgång till vårt nya hus! 😀 Vi tog med min hästtransport hem från stallet igår, så idag ska vi packa den med så mycket vi kan inför vår tripp till Sundsvall på måndag. På dagens to do-lista står även att putsa färdigt resten av fönstren här hemma. Yay.

Hos Grizzly igår tog jag och slog om den där sömmen som jag är lur kanske tryckt och ömmat. Svårt att veta säkert om den var boven, men nu sitter den lägre. Jag tog ut G till ridhuset efteråt och kollade honom i trav i båda varv och han var helt ohalt, vilade på alla fötter jämnt i varje steg och sprang med huvudet sänkt och bara stretchade lugnt. Exakt lika i båda varv.

Idag får han en skön skrittrunda i skogen. ♥

Haha, Arwin ser lite skeptisk ut här när han tror pållen ska äta upp hans mamma. 😉
Mina tre pojkar ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.