En chansning och köksplanering

Resultatet av så långt vi hann i planeringen på en timme.

Tack för hjälp med brainstorming och tips om vad som kan spöka med Grizzlan! Eftersom Grizzly varit fräsch senaste dagarna slog det mig inte direkt igår att det KANSKE kan vara nåt sen senaste skoningen, i lördags, som känns i hoven. Nu säger jag inte att det är så, men faktiskt så stämmer det bäst in på hans symtom – ni vet, ett sömtryck (nageltrång kanske den närmsta liknelsen för människa) känns ju allt mer för varje steg man springer när det väl börjat ömma, så det stämmer ju in på gårdagen!

Direkt efter skoningen så reagerade jag på att en söm, just på vänster fram, såg ut att sitta så högt jämfört med de andra – men jag är ju ingen expert alls på hovslageri och det lejer jag utbildade hovslagare för, men jag uppmärksammade bara att det såg annorlunda ut. Så, som en chansning och ett försök att hitta nålen i höstacken av vad som gör ont på Grizzlan, ska jag idag slå om den sömmen och sätta den längre ner. Det är så mycket kanske i detta, jag vet, men det kan vara värt att testa!

Jag borde märka ganska omgående om trycket och det onda släpper. Är han fortfarande halt efter helgen får jag ta det vidare med hjälp.

Till nåt helt annat. Köksplaneringen gick superbra igår! 😀 Jäklar vad roligt det var! Vi hann inte helt klart på den timme vi hade bokad, även om vi hade ganska klar bild över hur vi ville att det ska se ut. Vi har dock inte takmått och allt sånt helt 100 klart för oss, eftersom det är ett gammalt hus och det kan vara sådär ”charmigt snett” här och där – så vi får nu ta detta vidare och göra klart efter tillträdet. 🙂 Till exempel är köksluckorna såsom de är ritade så som vi skulle vilja ha det, men mest troligt får det inte plats… så de fina, övre, små luckorna måste troligen väljas bort.

Bilden ovan är från IKEAS planeringsverktyg och där de blå mittlinjerna går i bilden är alltså öppningen in till köket. Med andra ord är det som att se igenom en genomskinlig vägg det ni ser, men visst skulle det här bli fint? 😀 Programmet gör att en del saker ser grå ut, men det ska vara off white på allt är tanken.

Nä, nu är fikarasten över. Dags att fortsätta flyttbestyren… å det till tonerna av Kip Moores för dagen nysläppta album! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.