Hoppträning ikväll på nytt ställe

Grizzly var glad att få komma ut i skogen igen igår, och så även hon som satt uppepå. 😉

Jag velar hit och dit om jag ska lasta och åka på träningen ikväll eftersom vi haft vilovecka – men samtidigt kan jag ju åka dit, vara med på värmningen först och känna efter. Känns han inte okej så är det ju bara att bryta och åka hem.

Träningen hålls av en för mig ny tränare och på ett nytt ställe, i Näske, så vi har inte långt att åka – även om det blir ”i onödan”.

Hoppsadeln och tränset tog jag med mig hem igår och är just nu upphängt i köket. Nu när Arwin tar sin förmiddagslur ska jag passa på att putsa det rent och fint.

Nästa torsdag händer det nåt annat skoj, nämligen ett onlinemöte med en köksdesigner från IKEA! Vi kan inte låta bli att höra oss för vad det skulle kosta i alla fall. Vi får det kök vi VILL ha ritat som vi vill ha det, och det kostar inte en krona. Sen får vi se om och när vi kan göra det till verklighet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.