Grizzly blir också Alnöbo

Grizzly kommer få börja sin tid som Alnöbo på sommarbete. Dock inte sommarvila om jag får vara med och bestämma! 😉

Som jag sett fram emot att hänga med mitt gamla stallgäng igen efter flytten hem till Sundsvall. Nu blir det inte så…

Jag har av flera anledningar bestämt mig för att stalla upp Grizzly nära där jag kommer bo, på Alnö, för att göra min vardag lättare. På grund av allt Corona-kaos kommer till exempel A jobba kvar i Ö-vik minst ett halvår längre än tänkt, vilket gör att jag blir mycket ensam med Arwin om veckorna. Min värk verkar ju också leva ett eget liv, vilket jag motvilligt måste ta hänsyn till.

Tid och lättsam logistik är dessutom vad jag förstått vad en småbarnsförälder hela tiden önskar man hade mer av, så jag hoppas nu det här är rätt beslut för mig, för Grizzly och hela min familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.