En snabbvisit över dagen

Mäklarbild sett från vägen. Ni ser att det behövs ett gäng gräsfrön här och där… 😉
(bilden är från Mäklarhuset och tagen hösten 2019)

I eftermiddag åker vi ner till Sundsvall på en liten snabbvisit över dagen. Det är en hel del som ska fixas och förberedas. Vi kommer såklart inte kunna låta bli att svänga förbi nya huset en sväng och ”titta till det”. 😉 Huset står som tur är tomt just nu så ingen behöver oroa sig för den mysko familjen som smyger förbi, haha.

Jag känner mig ivrig att åka och fixa och förbereda saker inför första tiden i huset. Vi ska ju skynda att så gräsmatta, gräva för bredband och annat jox på gården som man vill ha gjort ”igår”… 😉 Men, det får vi ta tag i när vi är inflyttade och på plats. Jag ska passa på att kika idag om det finns nån brevlåda till huset, för jag kan inte minnas att jag sett nån sån – så det måste vi också måste fixa pronto. (undrar egentligen när någon bodde i huset senast, nån Alnöbo som vet?)

Grizzlan helvilar idag, men imorgon ska jag se hur han ser ut i ett pass löslongering igen. Jag kommer dock stanna och titta till honom lite snabbt på väg ner till Sundsvall vid lunchtid. Hoppas hans minisemester gör susen för kropp och knopp. ♥

1 svar på ”En snabbvisit över dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.