Anledning 1, 2 eller 3?

Tack för alla lyckönskningar, välkomnanden och snälla kommentarer om vårt nya hus! 🙂

Jag undrar egentligen hur många som läser min lilla internetdagbok, och för vilken del som i så fall är mest intressant;

  1. Läser du för främst för att följa mig och Grizzly i vår vardag, träning och tävling?
  2. Läser du främst för att följa mig och hundarnas liv, som den här sidan ursprungligen endast handlade om? (Kennel Faldarello) Gissar att du som följer av den anledningen tycker att det fattas en hel del innehåll om hund här numera…?
  3. Läser du för att helt enkelt bara för skojs skull se vad jag har för mig, oavsett vad det handlar om för dagen? 🙂

Hur som helst tycker jag det är skoj att ni är några som läser och kommenterar i alla fall, även om jag mestadels skriver för min egen skull – för att spara minnen på ett lättillgängligt ställe med både text och bilder. 🙂

Dag 3 på Grizzlys vilovecka innebar i stort sett samma sak som i tisdags, förutom löslongeringen – den hoppade jag över. Han fick stå ännu längre med spikmattan och få samtidig lätt massage innan jag gick på en ca 40 minuters promenad med honom. Han skrittar genom hela kroppen och ser inte spänd ut då i alla fall, men på stallgången var han en fjäder. Hm.

Idag ska jag rida honom, en skrittrunda på ca 1 timme. Jag ska faktiskt få lyxigt sällskap av HELA familjen, folk och fä. ♥

Just nu sover Arwin på altanen och jag har passat på att träna lite både med Panda och Mini. Jag har kommit igång att damma av lite hundträningstakter senaste tiden och börjar tycka det är roligt igen! Med Panda måste jag lägga fokus på att lugna hennes förväntan… hon tycker det är så skoj så hon håller på att explodera, och det är INTE ett plus för fria följ-träningen… 😉 Hon har dock många bitar som börjar bli riktigt fina såsom platsliggning med störning, inkallning, fjärrdirigering osv. Jag måste bara kunna knyta ihop allt med ett prydligt fotgående. Det är vad vi snickrar på mest just nu.

1 svar på ”Anledning 1, 2 eller 3?

  1. Hej
    Jag följer din och Grizzlys vardag först och främst sen är det såklart skoj att ta del av din vardag med din son samt husköpet ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.