Nakenfisar och trädgårdsplugg

Minutfärsk bild på hela flocken som njuter i solen ♥ Tack för bilden, Anna!
Från vänster i bild: Compis, Grizzly, Madonna, Klara och Balthazar.

Lillfjärten sover i vagnen på altanen och jag har precis suttit och trädgårdspluggat lite om gräsmattor. Eftersom det stått containrar och dyligt över gräsmattan på vår nya gård så kan man säga att det inte finns nån längre. 😉 Vi måste så. Troligen sår vi en del nu redan i juni, och sen andra delen till hösten.

Idag går Grizzly nakenfis och kommer så göra framöver, förutom om det väntas rejäl nederbörd. Innan jag åker till stallet ikväll ska jag svänga förbi Granngården också och köpa mer B-vitamin. Jag trodde och tänkte att fällningen och pälssättningen i stort sett var över nu, men det är väl bara det synliga – inte alls omöjligt att det energimässigt är extra känsligt för honom nu. Vem vet?

Nu ska vi ge oss ut på promenad, hela familjen och hundarna här hemma. Sen ikväll får Grizzly sig en uteritt i skritt. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.