Pyssel med utrustningen

Grizzlys vardags-/hoppträns nytvättat och smörjt. 🙂

I dagarna två har nu Grizzly haft vila. Jag däremot har fejat och grejat, både här hemma med flyttstök och med att ta hand om min hästutrustning – stort som smått. Det träns jag använder flitigast har fått sig en rejäl tvätt och smörjning och likaså förbygeln fick sig samma omgång samt ett gäng nytagna hål för möjlighet till bättre inpassning. 🙂

Att sitta hemma och pyssla med putsningen är riktigt mysigt!

Idag hängde A och A med mig till stallet en sväng. Jag tittade bara till Grizzly i hagen där han stod och njöt i solen, och sen tog vi med oss min hästtransport hem för lite säsongs-uppväckning. 🙂 Jag kör ju inte min finka vintertid eftersom jag har så dålig dragbil, så nu ville jag ge den en liten runda och översyn så bromsar känns okej och se över att belysningen fungerar som den ska. Den var det sisådär med till en början kan jag lova, haha. Blinkade jag höger så var det vänster bromsljus som blinkade och bromsade jag slocknade positionsljusen osv… Men, efter lite ruckning i kontakten och lite bumpig körning så gick det till slut till sig, så nu fungerar allt som det ska! 🙂

Arwin, när han somnar för en tupplur mitt på dagen – på tvären i sängen och sådär lagom skönt oskönt. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.