Tappsko, fin häst men klen ryttare

Tappsko, igen! Mer övning för mig. Tur jag tycker det är så skoj!

Jag har ett bakslag i kroppen med ökad värk igen. Känner mig så klen och det är sjukt frustrerande… Varje morgon känns t.ex. min ena handled som den är av, och den är tjocksvullen som en stock. Jag har tur som har en hel Ica-kasse, bokstavligen, med mediciner och värktabletter – så mot eftermiddagarna kan jag göra mina måsten ändå med mitt handledsskydd som stöd. I lördags vann värken över mig och jag fick kasta in handduken då jag inte kunde rida alls, så Grizzlan fick en extra vilodag.

Nog om det. Igår fick jag sällskap till stallet av min granne som var nyfiken på att träffa Grizzlan! 🙂 G hade trampat av sig en framsko igen, så jag fick öva mer på att slå på en nygammal från förra skoningen. Han har ny storlek fram än senast, så hovslagaren har ändå lovat komma och slå på en ny sko så det blir bra.

Vi tog ett pass i ridhuset eftersom vår lördagsplan gick om intet. Ingen hoppning tyvärr eftersom jag inte känner att jag kan bära fram hindren just nu – men 4 konor plockade jag fram och red galoppövningen som vi gjorde senast på träningen. Den kommer bli en ständigt återkommande punkt på våra egna trimpass nu ett tag, så himla bra!

Jag avslutade passet genom att rida utan stigbyglar en stund, dock endast i trav. Det ska också bli en stående punkt framöver, för att förbättra min sits och balans. 🙂

Filmsnuttar från gårdagen. Klicka på lilla pilen i mitten av bilden ovan för att se fler klipp, om ni vill. 🙂
Ridskolehästen Grizzly Rodin

Avslutningsvis fick Grizzlan återigen leka ridskolehäst, något han är en mästare på numera. 🙂

Den här veckan måste jag ta lite som den kommer och bara lyssna på vad min kropp säger. Jag HOPPAS kunna rida och träna på bra, inklusive ett pass hoppning – men jag får ta det dag för dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.