Dressyrträning och febernatt

Idag är jag inte kaxig. Jag fick ca en timmes sömn när A klev upp med Arwin i morse så jag kunde få sova lite i alla fall, innan hans jobb kallade. Arwin har haft hög feber sen igår vid middagstid och jag har därför knappt sovit en blund på hela natten. Lillstackaren har haft jobbigt och varit ledsen och sovit väldigt oroligt. 🙁 Vi tror att det är tandsprickningen som gör detta för han är inte minsta sjuk i övrigt, varken snorig eller med hosta eller så. Och såhär är det väl bara att vänja sig med småbarn. Senaste tiden har han överhuvudtaget sovit sämre än nånsin och man har nästan vant sig med ca 3 timmars effektiv sömn, men inatt var extra rivig måste jag säga.

Febern hade gått ner nu på morgonen till 38,8 i alla fall och just nu sover han lugnt i vagnen. ♥

I brist på ny bild klämmer jag in en suddig print från vår egen sidvärts-träning i veckan.

Tillsammans med mina stallkamrater red vi för tränare igår igen, vilket var skoj. Som jag känt på de här träningarna blir övningarna egentligen för ”svåra” för oss, särskilt när det är lite trångt – men det är bara att rida på. Det är klart vi kan försöka rida övningarna, men skulle önska mer stöd och hjälp på sånt nytt för att kunna göra det bra, än den man får när man är en grupp om fyra ekipage.

Vi tar med oss en väldigt bra galoppövning som jag definitivt kommer rida ofta som är supernyttig för oss! Jag har sett den tidigare, men aldrig ridit den själv. En galoppövning med fyra konor uppställda, så man rider som en fyrklöver och gör volterna utåt. Toppenträning för oss! 🙂

Jag skyndade mig igår innan träningen och drog samtliga broddar av Grizzlys fötter också, utom traktbrodden bak.Men de ryker snart de också. Det är lite is kvar i hagen, men där de har balen nu är det helt bart. Troligen är det mesta av isfläckar borta inom ett par dagar.

Ikväll är tanken att jag ska löslongera och massera Grizzlan, men OM jag känner mig piggare ikväll så kanske jag tar ett uppsuttet pass igen och känner igenom vissa övningar igen från gårdagen – om än ett kortare pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.