Bakslag och liten flyttgubbe

Igår blev jag tvungen att kasta in handduken vad gällde ridning och gav istället Grizzlan en vilodag eftersom jag själv behövde en… Ett bakslag i värk, lite överallt faktiskt. Jag har ju försökt ta bort så mycket av värktabletterna som möjligt eftersom jag inte gillar att proppa i mig allt möjligt tok, men imorse fick jag så gott lov att ta dem. Det är skönt att de hjälper i alla fall, så jag kan ränna efter Arwin hela dagarna och ta hand om Grizzlan.

G fick sig idag ett pass löslongering efter en stund med spikmattan på ryggen, rykt och puts av man, ”nackhår” och runt kronranden. 🙂

En söt liten flyttgubbe. ♥

Under förmiddagen passade jag på att packa ett par flyttlådor och hade god hjälp (stjälp) av Arwin, min alldeles egna lilla flyttgubbe. ♥ Han älskade att plocka med silkespappret och banka på kartongerna. Han drar ju sig upp till stående på precis allt nu, så det gäller att vara med och passa honom. Oftast är han duktig och sätter sig rätt på rumpan när han tappar balansen, men såhär i början vill man ju ha lite extra koll. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.