Storpojke, löshoppat 1,30 och vecka 16

Grizzly över 1,30 meter idag.

Som sig bör i påsktider har jag ätit massa godsaker, både nyttiga och mindre så. 😉 Än är helgen inte slut, så i skrivande stund har jag skickat iväg A till butiken för att fylla på av nödvändigheter som chips med dipp och en President (Brie)!

Idag byggde jag och mina stallkamrater fram en löshoppningsbana igen. Grizzly var piggare idag än senast och tog sig som högst över 1,30 meter. Han har oftast fin frambensteknik men om jag får vara petig och önska skulle han öppna upp bakbenen lite mer i slutet av sprången. Ibland blir det bra, men ibland drar han åt sig bakbenen lite väl snabbt liksom.

Jag är supernöjd över honom och försökte inte höja mer än 1,30 – det är långt högre än vad jag kommer styra mot uppsuttet, haha!

Kika på några klipp här nedan från mitt Faldarello-instagramkonto, om ni vill! (klicka på lilla pilen till höger på bilden för att se filmklippen)

Kommande vecka,16, tänker jag låta Grizzly vila från hoppning helt. Vi ska däremot ta någon dag med ett gäng travbommar och några galoppbommar som veckans gymnastikpass.

Måndag: Uteritt

Tisdag: Trim med bommar

Onsdag: Dressyr

Torsdag: Uteritt

Fredag: Vilodag

Lördag: Longering med upphöjda bommar?

Söndag: Uteritt

Vår egen lilla påskkyckling har fått vara ute massor i helgen. Bortsett från idag har vi haft kanonväder och lillfjärten sover så gott i vagnen, så vi har passat på. 🙂

Arwin kändes som en så stor pojke igår när vi stannade till på butiken och lät honom sitta i kundvagnen för första gången, nu när vi inte länge har babyskydd att bära honom i. Han tyckte det var superkul att titta på allt och ha bättre koll än nånsin tidigare, haha. ♥

Titt storpojken!
En java i solen hos A’s föräldrar, med utsikt över havet. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.