Grinfest, dyr häst och tappsko

Grizzly, sådär extra dyr igen. 🙂

Hörrni, igår var Grizzly sådär extra dyr igen, även fast priset tillfälligt gick ner en aning precis när jag skulle ta in honom från hagen. Jag såg direkt att en av hans boots fram var borta och misstänkte såklart att skon skulle vara det också… Mycket riktigt, tappsko igen. Hovslagartid på fredag. Gaah.

Jag hittade inte skon, men fick lov att rota i Sandras reserv-påse bland Compis gamla skor – eftersom de har samma storlek på framskorna. Det var en chansning, men jag hittade en sko som satt bra. Eftersom jag, än så länge, inte har några egna verktyg fick jag låna det också inklusive söm och slog därefter på mitt livs första sko! 🙂 Jag tyckte själv jag gjorde ett helt okej jobb, så vi får se vad hovis säger på fredag, haha! Jäkligt roligt var det i alla fall!

Jag red ett trimpass direkt efteråt och G kändes bättre än nånsin. SÅ ROLIGT att rida nu! Mot slutet av passet kom det två hästar från en gård intill till ridhuset också, och jag fick då rejält mer med energi och lite spändhet i Grizzlan – men vi tog oss förbi den spända känslan jättesnabbt och istället blev han bara finare att rida när han ville visa upp sig lite för sällskapet. ♥

Igår hade jag extra fokus på att variera tempot i alla tre gångarterna, även i skritten. Den får inte glömmas. Skänkelvikningarna tycker jag blir allt bättre och han är stadigare i formen och kontakten genom förflyttningarna nu. Galoppjobbet är ändå det som var absolut roligast igår. SÅ stadig i fattningarna både från trav och skritt, gick kvar i formen och var mer reglerbar än nånsin. Wihoo!

Idag ska vi hoppa lite igen. Sicken början på en glad påsk! 😉

Coola killen i sina snabba brillor. Penny ligger och njuter i solen. ♥

Arwin bjöd på grinfest igår. Det var mot eftermiddagen som hans humör bara dök och ingenting passade herrn… Oavsett om det är nån såndär utvecklingsfas eller tandsprickning eller bara en dålig dag, så har vi ju alla sådana. 😉 Jag får vara glad att Arwin hittills har haft väldigt få såna dagar och idag vaknade han som en solstråle igen.

Vi ska ta oss ut och leka idag också. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.