Avslappning

Grizzly börjar se flammig ut i färgen när vinterpälsen allteftersom släpper. 🙂

Ibland blir inget som man planerar. Den här gången har inget hänt utan jag kände bara att jag ville ge fläcken ett par lugnare dagar innan vi ska träna hårdare resten av veckan. Jag lade in en extra vilodag för Grizzlan igår och gav honom avslappnande träning idag. Först fick han en REJÄL rykt innan vi gick in i ridhuset och jobbade med övningar, löst från marken. Jag fick bort ordentligt med lös päls och det känns skönt. 🙂

Galoppövergångar med endast handtecken, förflyttningar av bakdel åt båda håll och backaövningar var en del av det vi sysslade med. Allt i väldigt lugn stämning och G var lyhörd och fin. Vi höll på i cirkus en halvtimme bara och sen tog jag tillbaka honom i stallet och gav honom lätt massage med arnika över främst bog och rumpa, samtidigt som han fick stå med spikmattan över rygg och länd. Grizzlan NJÖT. ♥

Avtravning på slutet av vårt pass, lugn och låg och SÅ avslappnad.
Arwin övar också avslappning i sin vagn. Mysigt!

Arwin övar också avslappning om dagarna i sin vagn. Där är han så nöjd, även om han inte sover under promenaderna. Inomhus är det tvärtom… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.