Glad Grizzlan

Vikten på bakbenen hoppas jag vi får till ikväll också. 😉

Projekt bort-med-vinterpälsen pågår för fullt för Grizzlans del. Det tar som aldrig slut?! Jag ser ut som en välpälsad kanin varje dag när jag är klar med honom… och av någon anledning söker sig stråna alltid in i näsan och i munnen! Och när man försöker få bort dem från näsan råkar man alltid få in nån fler istället. L Ä N G T A R tills min sommarhäst är klar. 🙂

Min lilla köttbulle. ♥

Jag stod länge och skrapade, ryktade och kliade Grizzly igår. Under tiden fick han stå med spikmattan på ryggen och ha det bra. Sen tog jag ut honom i ridhuset för en kort stunds löslongering och jag hade väntat mig en lite segis fläck efter två dagars full-fart-ridturer, men så fel jag hade! Visst, han var lugn till en början – i ca 2 minuter, sen hörde han kamraterna ropa från hagen utanför… och då blev det fart! Han brallade och rejsade runt, runt och levde laban, haha. Och jag lät honom hållas, det var ju hans spa-mys-vilodag. ♥

Ikväll ska han dock få kanalisera den där energin till nåt vettigt och långbent dressyrigt hade jag tänkt. 🙂

Ett sånt här påskjut i traven hoppas jag han bjuder på ikväll också. 😉

Nä, nog bloggat för idag. Nu vaknar lillchefen och mammans ”rast” är slut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.