Framflyttade tävlingsplaner och upp på tå

Två dagars uteritt med mycket galopp i backe, och det är nästan så vägen nerför backarna är det som tar på mest för min fläck, om jag får gissa. Turen vi ridit två dagar på rad nu är snudd på 1 mil och jag bestämde mig igår för att pussla om veckan för att ge chans till återhämtning innan lite tuffare pass igen.

G får därför idag en vilodag, men med extra ompyssling och massage. Jag kommer låta honom trava loss lite lugnt i ridhuset en kort stund, lös och avslappnat, så som han tycker om – och skjuter på ett pass dressyrtrim till imorgon istället. 🙂

Jag fick i helgen hjälp att tejpa min hälsena och jag tycker det känns som ett bra stöd. Måtte det vända till det bättre nu!

Vår tävlingsdebut för säsongen har blivit uppflyttad, som jag misstänkte att den skulle bli. Alla tävlingar är inställda fram t.o.m. sista maj och man kan ju bara hoppas att mindre utomhustävlingar kan hållas fr.o.m. juni, även om jag är rädd att det här förbudet håller i sig ännu längre… Vad tror ni?

Här är ett gäng tävlingar som kan vara aktuella för start! Vi behåller hittills vårt säsongsmål om att rida LB under sommaren och debutera LA till hösten. 🙂

Arwin är i toppform om dagarna och busar för fullt. Han har fått dille på att krypa ner i hundarnas Biabädd och det syns på honom hur han tycker han är busig och en riktig rackarunge! ♥ Igår lyckades han för första gången dra sig upp till stående också! Vi har ju sänkt ner bottenplattan i hans säng nu – och det gav honom de perfekta förutsättningarna för att dra sig upp. Det går SÅ fort nu! 🙂

Upp på tå!

1 svar på ”Framflyttade tävlingsplaner och upp på tå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.