Tips mot ond hälsena?

Det är inte många eller långa stunder, men när vi kan chilla såhär tillsammans är det bara att passa på att njuta! 🙂

Här om dagen gjorde jag ett försöka att tejpa min hälsena/häl, som stöd. Men jag har blivit sämre de senaste par dagarna, så igår morse tog jag bort tejpen. Vet inte om den är den egentliga boven eller om inflammationen helt enkelt bara blivit värre.

Jag vet att man ska försöka vila foten ordentligt, men det är inte lätt alls med en liten Arwin som far omkring i huset som en liten golvmopp…

Jag har fortsatt att rida och det känns ändå okej bara jag står lite djupare in i stigbygeln med foten så inte hälen kan tryckas ner lika mycket som vanligt. OM det fortsätter bli sämre får jag ta nån vecka med bara avsutten träning av G, typ frilongering där jag inte behöver röra mig alls i stort sett.

Är det någon som varit med om liknande får ni gärna ge mig tips! Jag har redan tofflor inomhus för att avlasta foten och gå mjukt, smörjer med Voltaren Gel och försöker vila så gott det går…

Uteritten igår gick helt okej att rida. Första galoppen var inte bekväm för foten alls, men jag glömde rätta till stigbygeln innan den. Sen kändes det lite bättre, faktiskt. Jag kommer testa att följa vår veckoplan med att hoppa så smått ikväll igen. Gör det för ont får jag helt enkelt avbryta, men jag vill så gärna så jag tänker göra ett försök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.