Ny kompis i flocken och vecka 13

Första hälsningen. Välkommen i flocken, Balthazar!

Ett mer odramatiskt ihopsläpp får man nog leta efter. Skönt! Vi hästägare, oroande varelser som man är, hade paddat hästarna runt om – IFALL det skulle bli mycket spring och klacksparkar. Men det funkar väl ungefär som med paraplyer… tar man inte med dem när man ska stå ute kan man sätta pengar på att det regnar. 🙂

Jag hade passat på att ta med mig kameran, i tron om att hästarna skulle svassa lite flashigt i hagen och ge mig nåt fint till kameralinsen. Men nejdå… hästarna hälsade på varandra och ställde sig och åt igen.

Bilden överst är deras första hälsning när vi släppt in grabbarna i hagen. Som vanligt ser min fläck ut som en liten c-ponny bredvid 170-175 cm resliga pojkar intill sig, haha. Jag och Sandra hade precis varit ute på ridtur med våra grabbar när deras nya kamrat anlände. Perfekt tajming. 🙂

Pojkarna rockade sockorna, en dag för sent – men ändå! 😉

Vår träningsplan för kommande vecka 13 ser ut såhär;

Måndag: Uteritt

Tisdag: Hoppning

Onsdag: Dressyr

Torsdag: Uteritt

Fredag: Vilodag (familjen åker till Sundsvall)

Lördag: Vilodag (Sundsvall)

Söndag: Uteritt, trimpass eller tömkörning (lämnar det öppet beroende på väder och dagsform) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.