Hoppträning med bättre känsla

Gårdagens uppställning: Två hinder på diagonalen, ett räcke och en oxer -samt en 3-studs på böjt spår längs ena kortsidan.

Igår byggde jag och mina stallkamrater upp en hoppövning i form av två hinder på diagonalen och en liten 3-studs på böjt spår längs ena kortsidan av ridhuset. Hindren låg på 70 cm, så fortfarande hoppar vi smått – men denna gång med bättre känsla! En bättre galopp, särskilt ur sväng, gjorde att det kändes lätt och roligt! Grizzly är som vanligt bussig och hoppar, oavsett om vi kommer lite nära – eller om han måste gå av lite tidigt. 🙂 Jag längtar redan till nästa gång! Sakta men säkert kommer mitt självförtroende tillbaka, och såna här övningar som man kan ”rulla på” hjälper mig massor!

(Printar från mobilfilm, filmat av Sandra. Tack!)

Här är länk till min Insta story där en liten sekvens från gårdagen finns att se, om ni vill. 🙂 https://www.instagram.com/stories/elainerodin/

Idag får Grizzly en vilodag. ♥

Lille Arwin utvecklas så fort nu så jag hinner knappt med. Han ålar omkring här i huset och undersöker precis ALLT. 😉 Vi läser böcker tillsammans och leker med hundarna. Arwin älskar hundarna och kan bara sitta och titta på dem och gapskratta, haha. Barn och djur tillsammans, det är grejer det. ♥ (alltid under uppsikt, såklart)

Läsa böcker är kul! ♥

1 svar på ”Hoppträning med bättre känsla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.