Han ålar och visning avklarad

Kalasväder här i Ö-vik, vilket både jag och byns småfåglar uppskattar!

Ä n t l i g e n är visningen överstökad. Jag hoppas innerligt att det bara behövs en. Både jag och A var helt slut igår när vi väl blev klara, i sista stund, innan mäklaren och de nyfikna spekulanterna dök upp.

Det är som att man måste flytta ut ur huset och flyttstäda, även fast man ska bo kvar ett tag till och har med andra ord ingenstans att göra av alla saker! Och man har ju liksom redan ganska fullt upp med Arwin stora delar av dagen…

Huset blev fint i alla fall tycker jag, men nu på morgonen har det varit fullt sjå att bara hitta igen allt man behöver för att starta dagen. 🙂 Nu hoppas jag att ett trevligt bud trillar in så vi får till en snabb och smidig flytt.

Igår började Arwin ta sig framåt på allvar. Han ålar, vilket är riktigt effektivt! Han smiter från lekfilten hela tiden, så man törs inte vara många meter ifrån honom nu. Han har ingen tid att förlora tycker han själv, hela världen ska upptäckas! ♥

Grizzly har fått en helt annan vecka än jag först hade tänkt och planerat för honom. En endaste uteritt hittills, resterande vilodagar. Men idag ska jag ge honom ett pass från marken och förhoppningsvis uteritter lördag och söndag, så får vi ta omstart nästa vecka. Vi kommer börja veckan med en vilodag på måndag kom jag precis på, haha, för då bär det av till Sundsvall igen eftersom huset ska besiktas!

Trevlig helg önskar jag alla jag känner och inte känner, och glöm inte att tvätta händerna. 😉

1 svar på ”Han ålar och visning avklarad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.