Förberedelser för visning och flytt

Genom den här dörren hoppas jag välkomna många gamla och nya vänner framöver. ♥
(Bild från Mäklarhuset)

Det pågår fullt stök här hemma. Arwin sitter snällt i sin hoppgunga medan jag rensar och skurar lådor i köket. Väldans trist göra, men ifall nån nyfiken vill titta närmare under visningen vill man ju att det ska se riktigt fint ut. Därtill tänker jag att den här förstädningen gör kommande flyttstädning lättare. Det är bara att gå på!

Bara man väl är igång gillar jag att rensa. Bort med skräp. Bort med både kläder och prylar som är halvtrasiga och man ändå inte använder.

G i lördags innan han fick gå nakenfis och sola sig lite. Mysigt! ♥

Eftersom Grizzly ändå hade gått så många dagar i rad och dessutom känns lite vårtrött för dagen, så har jag låtit honom få två dagar i rad av vila. Mina snälla stallkamrater har hjälpt till att titta till honom medan jag stannat hemma och fejat inför visningen på torsdag. TACK tjejer! ♥

Ikväll tar vi en uteritt och imorgon får han återigen en vilodag eftersom vi då åker till Sundsvall och skriver kontraktet på nya huset! 😀

Bankmöten, telefonsamtal till mäklare och besiktningsmän varvas med full rulles lek med Arwin. Jag tror banne mig att det inte dröjer länge nu förrän han kryper! För dagen ålar han kan man säga, mest bakåt och i sidled – men hasar sig även framåt då och då. 🙂

1 svar på ”Förberedelser för visning och flytt

  1. Lycka till med allt.Ni är så välkommen till Alnö. Hojta till när ni behöver hjälp med det ena och andra,så hjälper vi er.Kramar pappa hälsar ??♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.