Tack Ida för mysiga dagar

Ida och Arwin trivs i varandras sällskap ♥

Nu har Ida åkt hem och det känns lite tomt här i huset. Idan är liksom min bonus-lillasyster på nåt vis känns det som. 🙂 Sen att hon har precis samma intressen som mig gör det så himla lätt att umgås. ♥

Vi red en uteritt tillsammans i fredags som blev helt magisk. Vi hann ut innan solen gick ner och den nyfallna snön gnistrade som diamanter överallt vi red.

F a n, vad jag tycker om min häst!

Igår hade vi bestämt att Grizzlan skulle få en lugn dag, eftersom han redan gått 7 dagar i rad utan vila. Så vi löslongerade honom en liten stund och sedan hade Ida ett önskemål om att rida honom med bara halsring. Varsågod, sa jag! 😉 Så lugn och trötter som G var tordes vi klä av honom helt, även utan halsring mot slutet – och G var SÅ snäll. ♥ Titt, visst ser det härligt ut? En vacker dag kanske jag också tar mod till mig och testar. En väldigt vacker dag… 😉

En lurvig Grizzly är otrogen och tillåter hångel och pussar av andra tjejer än bara mig. Hrmpf. 😉

TACK Ida för stor hjälp och trevlig sällskap de här dagarna!

Nu får Grizzly en vilodag idag för att hämta igen sig. (dock i snöstorm som Ö-vik bjuder på idag…)

1 svar på ”Tack Ida för mysiga dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.