Uteritt och update från mäklaren

Grizzlan fick sig en avslappnad och ganska kravlös uteritt igår kväll. Han gick i täten en del och var ”modig”, sånt som han behöver. Vi fräste loss i en galopp i full fart, men G har inte en chans mot stallets eldiga halvspanjorska, Madonna. 🙂 Det kändes nästan som G blev chockad över att han fick dra på sådär, nu när vi på senaste tiden ridit så mycket med övergångar och tänkt ”kom tillbaka” i galoppen, haha. Kul hade vi i alla fall!

Senaste nytt på husköparfronten är glada kan jag meddela! Mäklaren ringde igår och sa att säljaren accepterat vårt andra bud, så vi har fått tid att skriva kontrakt nästa vecka. Wiihoo! Jag firar med viss försiktighet ändå, för huset ska sen besiktas innan vi riktigt 100 vet att det blir vårt.

Självklart kan jag inte låta bli att börja möblera huset och planera för allting. Det här blir första bostaden jag äger sen jag var cirkus 20 år och hade en liten 2:a i Granlo, så det är en helt fantastisk känsla för mig. Äntligen kommer jag äga mitt hem, ja tillsammans med A såklart. ♥

Vi visade Arwin planlösningen igår och han blev alldeles till sig! Kika på min Insta story så får ni se hur taggad han är över att få ett eget rum. ♥

https://www.instagram.com/stories/elainerodin/

Arwin och jag ska nu leka vidare på egen hand tills vi ska plocka upp Ida strax efter kl. 16. Då pyser vi direkt till stallet där jag tänkt rida ett dressyrpass på Grizzly innan vi åker hem och nattar lillfjärten. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.