Spännande tider

En sneak peek från huset som just nu upptar STOR del av mina tankar!
(bild från Mäklarhuset)

Nu är det spännande tider! Jag är så rädd att jag jinxar något genom att förhandsskvallra såhär för er, men jag kan inte låta bli. 🙂 Är det menat så är det menat?

Vi lade ett bud igår eftermiddag! Nu är det olidlig spänning tills vi vet om det här huset kan bli vårt. Håll tummar, tassar och hovar för oss är ni snälla! ♥

När jag åkte till stallet igår hade vi precis haft flera telefonsamtal med mäklaren, som i sin tur hade kontakten med säljaren – så jag var SÅ disträ på gårdagens trimpass på Grizzly. På tok för planlös och ofokuserad ridning från min sida. Det blev något bättre andra halvan av passet, som tur var – så jag försökte göra lite nytta genom sidvärtsövningar på diagonalen, lite tempoökningar i trav och galoppjobb på slutet.

Det har snöat ymnigt här i Ö-vik så vips är det ordentligt vinterland igen. Skulle inte mars vara en vårmånad? Skönt att man snart flyttar söderut… 😉

2 svar på ”Spännande tider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.