Huvudbry och vecka 10

Ler så stort att nappen är svår att hålla kvar! ♥

Vår helg har bestått av huvudbry till mångt och mycket. Ska vi lägga ett bud på huset? Får vi det här huset sålt i tid i så fall? Har vi råd? Hur länge kan vi vara hemma med Arwin innan han måste börja på förskolan? Kommer jag att hitta en bra och pålitlig medryttare till Grizzlan? Och så vidare, och så vidare…

Det är många bitar som måste falla på plats nu det närmaste halvåret och just nu känns det inte som man har kontroll. Så mycket ovisshet och lösa trådar för min smak, men det brukar ju faktiskt alltid lösa sig. Får försöka tänka så nu när jag ligger vaken om nätterna, även om det inte har fungerat i helgen. 😉

Vi har också påbörjat med allt som ska fixas inför visning och senare flytt. Det vill säga en hel del sortering, rensning, bortkörning av saker till återvinningen – och sen städning, städning, städning. Yaay, vad kul… 😉

Jag och Grizzly tog oss en härlig uteritt igår i sällskap med våra stallisar. Vi red en del övergångar i trav, från mer samlad trav fram till mer ökad och tillbaka igen till mer samlad. Om och om igen.

Den här veckan är jag skidreseänka till största delen då A sticker några dagar till Trysil med vänner. Han hade en bokad resa till norra Italien och skulle ha åkt redan i fredags kväll, men de valde att ställa in den resan och tänka om resmål istället. Ida kommer och hälsar på från onsdag till lördag, så jag har försökt planera Grizzlys vecka utefter det. 🙂

Måndag: Dressyr, fortsättning på sidvärtsarbete i trav och lite mer samlande i galoppen

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Dressyr

Torsdag: Markarbete (hoppning)

Fredag: Uteritt (om jag får barnvakt till Arwin och en lånehäst till Ida) 🙂

Lördag: Lätt löslongering

Söndag: Uteritt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.