Två lugnare dagar och husjakten fortsätter

Göllgulligöllunge! ♥

Söndagens långa styrketräningspass för Grizzly verkade kännas i kropp och knopp dagen efter. Jag lät honom jogga loss lite i ridhuset en kort stund bara, sen tog jag in honom på stallgången och masserade hans muskler med arnika. Jag myser minst lika mycket som honom när han står och tuggar, gäspar och drar djupsuckar när han tycker det är skönt. 🙂

Det är en pågående process, men bit för bit blir Grizzlys man lite mer proper inför dressyrsäsongen. 🙂 Nu vill jag att sommarpälsen ska ”tina fram”!

Igår kväll tog vi oss ut på en lugnare uteritt på ca en timme, så förhoppningsvis har han laddat om batterierna nu inför kvällens dressyrträning.

Nu på morgonkvisten får han sina fötter fixade också av hovis, så jag hoppas vi dansar fram ikväll! 😉

Arwin och jag har åkt och hälsat på våra vänner i dagarna två. Det är så skoj att se hur han lyser upp när han ser andra barn! Vi har även idag bokat en promenaddejt med grannen, som har en liten pojke som är sex veckor äldre än Arwin, för att passa på att fånga några solstrålar. Ja, och så gofika efter det. Såklart. ♥ Det blir mysigt!

Husjakten fortsätter och redan nu på fredag åker vi återigen ner en liten snabb sväng till Sundsvall för att titta på ett hus. På bild är det ett ställe som jag verkligen tycker om allt mer och kan se vår lilla familj bo och därför fantiserar jag redan nu om hur jag ska inreda Arwins rum, hur hundarna kan rejsa runt på tomten medan jag bakar kladdkakemuffins och vilken färg jag ska välja för årets sommarblommor. 😉 Håll tumme för oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.