Husjakt

Arwin tindrade hela dagen på vår dagstripp till Sundsvall! Han läste bland annat en god bok i bilen på väg ner. 🙂

Vår dagsutflykt till Sundvall innehöll husjakt, lunch med Ida och inköp av barnstol till Arwin. Allt flöt på smidigt och det blev en lyckad dag, även om husjakten fortsätter… Huset vi tittade på var jättefint och kändes väldigt ”Elainigt”, men tomten var nästan obefintlig – så liten den var. Jag vill ju ha lite gräs runt omkring oss i alla fall, för nån snabbkissning och lek för hundarna – och såklart lite lek för Arwin så småningom. ♥

Grizzly fick ta några småsprång igen idag under löslongering. Han bjuder bra och jag börjar bli riktigt sugen att ta några språng uppsuttet igen. Men imorgon väntar först en uteritt där jag ska försöka göra så mycket trimnytta som möjligt. På senaste tiden har vi verkligen kunnat nyttja våra uteritter bättre än förr då G känns mer ridbar än nånsin. T.ex. gör vi nu långa raksträckor längs byvägen där vi rider täta trav/galoppövergångar och byter galopp i varje fattning. Det var överkurs för oss bara för en kort tid sedan, särskilt på rakt spår och med uteritternas alla distraktioner.

Hoppla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.