Vi överlevde

Arwin har som tur är, peppar peppar, klarat sig från magsjuka denna gång. Var så orolig att han skulle bli dålig också!

Det där kändes nära, men vi överlevde! Jäklar i min lilla låda vad sjuk jag varit sen i lördags natt, och A sen i måndags natt. Magsjuka. En magsjuka som jag tror tar förstaplatsen i värsta magsjukan jag upplevt.

Idag är första dagen som jag känt mig bra och haft aptit, även om man fortfarande är lite svag i kroppen. Efter ett besök hos Grizzly och ett bra pass från marken med honom så kände jag mig i alla fall ännu bättre, så nu är jag tillbaka! 🙂

Vi är inne i en period av så bra känsla tillsammans nu, min fläckige kavaljer och jag. ♥

Såna här gånger är det tur att man har toppenbra stallkamrater, och jag kan bara TACKA så mycket för hjälp att titta till min fläck de dagar jag varit sjuk! ♥

G har därför haft fyra vilodagar i rad och kommer få en till imorgon, tyvärr. Men så som han såg ut idag känner jag ingen större oro över det, utan snarare tagg att han ser så fräsch ut nu att steppa upp träningen ordentligt nu från och med helgen. 🙂

Imorgon åker hela familjen till Sundsvall över dagen på husvisning och ett besök i Birsta, där vi bl.a. ska prova ut en bilbarnstol till Arwin. Det är dags att byta nu från babyskyddet till en ”storpojkebilbarnstol”. 😉

Och vet ni vad, Arwin har lärt sig att sitta! 😀 Jag ska fota honom något i helgen så ni får se. Min stora pojke. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.