Tömkörning och bemärkelsedag

Arwin provar majskrok för första gången, men valde att bjuda hundarna istället… 🙂

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! 🙂 Såja, då var firandet färdigt. Även fast jag nu satt nytt personbästa i levnadsår så är det i övrigt inte mycket att fira. Min dag är precis som en vanlig tisdag och nu väntar jag bara på att lillfjärten ska vakna från sin lunch-tupplur. Ikväll väntar en uteritt på prinsen med mina stallkamrater, det ser jag fram emot! Vi passar på när vi får sällskap. ♥

Igår var Grizzly pigg som tusan och var ändå väldigt lyhörd under största delen av passet. Han såg sina hagkamrater springa förbi porten två gånger och då blev det sprutt minsann, men i övrigt fick han en guldstjärna. 🙂 Jag lät honom göra många övergångar och mestadels bara för mina rösthjälper. Se exempel på klippet här nedan.

Goda nyheter är att dressyrtränaren som vi tränade för ett par veckor sedan kommer tillbaka nästa vecka! På onsdag närmare bestämt och det känns jättekul. Längtar redan!

1 svar på ”Tömkörning och bemärkelsedag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.