Medryttarjakt och vecka 7

En mobilbild som blev helt galet överexponerad på Grizzlys vita delar. Han ser ju dock väldigt ren ut… 😉

Nu måste vi sätta fart igen, Grizzlan och jag. Den här sårskadan blev ett gupp i vägen, men får sättas på kontot ”vintervila” för hans del. I lördags såg han då väldigt pigg ut och brallade alla chanser han fick, vilket var helt okej eftersom han var lös i ridhuset. 😉

Den här veckan ska jag mest träna honom från marken har jag tänkt, med tömkörning och en del gymnastik över bommar. Kanske nån löshoppning också? (om jag får sällskap)

Jag har tänkt mycket på hur jag ska få till hästlivet sen när jag börjar jobba igen. Det blir en utmaning att jobba heltid, hinna med Grizzly på bra sätt och även hinna hem för att umgås med Arwin innan han somnar. Så vardagarna är det jag just nu faktiskt gruvar mig för att få ihop! Jag måste hitta en bra medryttare ett par vardagar i veckan, det är min plan. Vet ni någon redan nu som kan vara intresserad med start framåt sommaren, så meddela mig gärna! (i Sundsvall)

Vår vecka 7 är tänkt såhär;

Måndag: Tömkörning

Tisdag: Uteritt (och jag uppgraderar mig själv till version 4.4!)

Onsdag: Longering med upphöjda bommar

Torsdag: Uteritt (Blodprovsdag för mig)

Fredag: Vilodag för Grizzly (Vi ska på begravning för A´s farmor)

Lördag: Babysim för Arwin och kanske uteritt för Grizzly

Söndag: Vilodag för Grizzly medan familjen åker till Sundsvall över dagen för husvisning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.